Fusion BikefittingFusion Bikefitting zorgt voor een goede fietspositie en daardoor voor meer fietsgenot, betere prestaties en minder blessures. Bikefitting heeft als doel een comfortabele houding te realiseren waarbij uw spierkracht optimaal wordt omgezet in pedaalkracht. Bikefitting is voor iedereen anders. Jong of oud, man of vrouw, conditie en ambitie, zijn allemaal bepalend voor wat voor u de ideale fietspositie is.

 

Fusion Bikefitting

In onze bike fit studio zijn wij volledig toegerust om u te helpen bij het vinden van uw ideale fietspositie. Door een combinatie van podologie, high speed camera analyse en zadeldrukmeting vertalen wij uw persoonlijke mogelijkheden naar de juiste instelling van uw materieel. Daarbij kunnen we ervoor zorgen dat eventuele ongemakken zoals bijvoorbeeld zadelpijn of de gevolgen van beenlengteverschil, geheel of groot deels worden verholpen.

Op het snijvlak van mens en materieel

Fusion Bikefitting richt zich niet alleen op het afstellen van uw fiets. Het is juist het snijvlak tussen mens en materieel waarin wij ons willen onderscheiden. U kunt hierbij denken aan de toepassing van, al dan niet corrigerende, carbon fiber full contact zolen om een maximale pedaalkracht te realiseren. Wij produceren deze zolen geheel voor u op maat in ons eigen podologisch laboratorium. Daarnaast voeren wij een uitgebreid programma aan professionele zadels waarmee u altijd de juiste zit vindt.

Het resultaat

Meer plezier en een betere prestatie waarbij eventuele ongemakken voortvloeiend uit een blessure of een verkeerde stand van de voeten niet langer een belemmering vormen. En verandert uw situatie? Fusion Bikefitting biedt een uitgebreide nazorg zodat u altijd goed op de fiets zit.

Fusion Bike Fitting is IBFI gecertificeerd.

Intresse? Meld u vandaag nog aan voor een screening via

 

 

Onze partners

Merken

partner banner

Contact

Fusion Bikefitting is IBFI gecertificeerd

Zwartveen 6a
2291 NB Wateringen
 

0174-725 880

 

Inschrijven nieuwsbrief

gratis aanmelden