Privacy beleid Fusion Bikefitting (Versie 1.0)
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23-05-2018 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Fusion Bikefitting. U dient zich ervan bewust te zijn dat Fusion Bikefitting niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Fusion Bikefitting respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens
Gebruik van onze diensten: Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fusion Bikefitting of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fusion Bikefitting of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinde
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanmelden/aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
U kunt u inschrijven voor de dienst nieuwsbrief middels de inschrijfmogelijkheid op deze website. Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies
Fusion Bikefitting maakt geen gebruik van “cookies”

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:
Fusion Bikefitting
0174-725 880

Fusion zadeldrukmeting


Zadeldrukmeter SMP Selle

Een goed zadel

Het belang van een goed zadel merkt u pas als u een poosje op de fiets zit. Bij de keuze van een voor u verkeerd zadel kan er al gauw sprake zijn van een oncomfortabele zit of erger, zadelpijn.

Fusion Bikefitting adviseert een beperkt aantal zadels waarbij de zadels van SMP een onderdeel vormen van onze collectie.

Wij bieden u de mogelijkheid om de zadels van SMP een week vrijblijvend te testen. Hiervoor vragen wij uiteraard een kleine vergoeding en borg. Deze kosten worden in mindering gebracht bij een eventuele aanschaf van het zadel.

Een goede montage
Wanneer een goed zadel slecht gemonteerd wordt dan doet u het resultaat van de investering te niet. Uiteraard wordt dan ook een bij ons gekocht zadel voor u gemonteerd met behulp van een zadeldrukmeting.

Zadeldrukmeter
SMP Selle
SQ Lab
Damesspreekuur

Vragen over zadeldrukmeting

Fusion Bikefitting is IBFI gecertificeerd
Zwartveen 6a
2291 NB Wateringen
 

0174-725 880

 

Inschrijven nieuwsbrief

gratis aanmelden